Lansering av God i norsk 1

Inspirasjon til norskundervisningen

Velkommen til lansering og fagkveld i Aschehougs forlagshus. Vi inviterer deg som underviser voksne innvandrere til en hyggelig kveld med faglig påfyll og musikalsk underholdning. Her vil du få mye inspirasjon og tips til undervisningen som du kan ta med deg tilbake til klasserommet. Mat, drikke og samvær med kollegaer blir det også.

Alle som deltar denne kvelden vil få utdelt ny utgave av God i norsk 1, en helt ny plakat om årstidene, ordkort og snakkekort til bruk i undervisningen.

Praktisk informasjon

Sted: Sehesteds gate 3, 0164 Oslo
Dato: 5. desember kl. 16.30–20.00
Pris: Gratis

Programmet

  • Lena Berg Andersen, forfatter av God i norsk og lærer ved Elverum læringssenter, vil presentere endringene i den nye utgaven og forklare hvordan best bruke innholdet. 

  • Jannecke Hofset, forfatter av God i norsk og lærer ved NTNU, vil vise og forklare hvordan hun aktiviserer deltakerne i grammatikkundervisningen.

  • Hvordan er det å komme ny til Norge? 
    George Kurian er en dokumentarisk filmskaper og fotojournalist som nå er bosatt i Norge. Han vil snakke om sine erfaringer med å etablere seg her i landet.  

  • Heine Totland er en populær sanger og sceneartist, kjent fra en rekke programmer og musikalske konstellasjoner. Denne kvelden kommer han for å fremføre noen av sine favorittsanger på norsk. 

Foto: Ole Kristian Olsen @fotograf_oko

Meld deg på