Naturfagskveld 

onsdag 22. mars kl. 16–20  

Trenger du faglig påfyll til din naturfagstime? 

Velkommen til naturfagskveld i Aschehougs storstue, Sehesteds gate 3.  Vi inviterer deg som underviser i biologi, fysikk, kjemi og naturfag til en hyggelig aften med faglig påfyll og podkastlansering. 

Du vil få tips til undervisningen og møte kollegaer som også underviser i naturfag. Denne fagkvelden vil du ikke gå glipp av! 

  • Alexander Sandtorv presenterer vår nye podkast Alexander forklarer verden, en podkast bestående av elevpanel som i dialog med Alexander blant annet prater om rus, dating og trening. 

  • Sigrid Bratlie, molekylærbiolog (PhD) og forfatter av boka Fremtidsmennesket kommer og skal snakke om "Når liv kan hackes". Hun gir oss siste nytt på forskningsfronten innen genteknologi og hvordan det kan brukes i medisin, natur, mat, gjenoppliving av utdødde arter, designe nytt liv m.m. 

  • "Hvis Mendel hadde hatt en datamaskin - utforskende arbeid med programmering i naturfag". Andreas Haraldsrud er lektor på UiO og Valler videregående skole og vil utdype hvordan undervise i naturfag med hjelp av programmering.  

  • Hvordan snakke med elevene om klima? Reidar Müller er geolog og forfatter. Han er aktuell med boken Ild og is og vil gi oss et innblikk i klimaets historie.

 

Praktisk informasjon 

Mat, drikke og hyggelig samvær med kollegaer blir det også! Dørene åpner klokken 16.00. Fra 16.30 serverer vi mat og drikke. Programmet starter 17.00.  

Det er begrenset med plasser, så vær rask med å melde deg på. Arrangementet er gratis.  

Vi gleder oss til å se deg ⭐️