Meld deg på sommerfesten 2023

Årets sommerfest finner sted i Aschehougs ikoniske hage i Drammensveien 99 onsdag 7. juni klokken 16. 

Her blir det utdeling av William Nygaards legat ved Mads Nygaard, appell fra Anine Kierulf samt mye god mat og drikke. DJ vil spille lett sommermusikk, og klokken 18.30 blir det konsert med Jarle Bernhoft solo på scenen foran villaen.

For dem som ønsker et faglig forspill i bakgården klokken 15, blir det egen bar og debatt om digitale læremidler i den videregående skolen. Hva er skolen klar for? Hva ønsker elever og lærere? Hvordan bør læremidlene se ut? Hva gjør forlagene?

  Faglig forspill er nå fullt  

Hoda Imad sitter i komité for utdanning og kompetanse som fylkestingsrepresentant i Viken, og er Arbeiderpartiets fraksjonsleder. Hun går siste året på lektorprogrammet ved Universitetet i Oslo og har historie som hovedfag.

Øyvind Gilleberg Stensli er lektor i samfunnsfag, engelsk og historie ved Nydalen videregående skole. Han er en av forfatterne bak læremiddelet Scope i engelsk programfag.

Marte Blikstad-Balas er professor ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet på Universitet i Oslo. Hun har undervisningserfaring som norsklektor og er spesielt opptatt av lesing, skriving og digitale medier.

Jesper Havrevold er leder for vgs-teamet hos Aschehoug som utvikler et nytt heldigitalt læremiddel. Han har master i pedagogikk og erfaring med innovasjon og digitalisering.

Andreas Stien-Leenderts er programleder for podkasten Utforsk. Her møter han gjester til samtale og diskusjon om temaer knyttet til skolen. Andreas er kontaktlærer ved Høyenhall skole i Oslo.

 

Meld deg på og møt kollegaer og forlagsfolk til sommerens morsomste begivenhet!

Heldigitale læremidler i VGS-Live innspilling

Utforsk episoden er spilt inn på Aschehougs hagefest for skole med nærmere 150 publikummere. Temaet var digitale læremidler i den videregående skolen.

Gjestepanelet besto av:

Hoda Imad, gruppenestleder og utdanningspolitisk talsperson i Viken Arbeiderparti
Øyvind Gilleberg Stensli, lektor ved Nydalen videregående skole.
Marte Blikstad-Balas, professor ved institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved UiO.
Jesper Havrevold, leder for vgs hos Aschehoug.

Hør podkastepisoden