Ukeplanleggere 2023–2024

– planleggingsverktøyet du ikke kan unnvære, enten du jobber på SFO, barnetrinnet, ungdomstrinnet, videregående, voksenopplæringen eller i skoleledelsen. Våre populære ukeplanleggere er pedagogenes førstevalg­ - Vi har en for alle.  

Kjøp ukeplanlegger

Brukertilpasset

De ulike ukeplanleggerne revideres hvert år slik at de til enhver tid er tilpasset behovet til brukerne. Her finner du ingen unødvendige sider.

Ukeplanleggerne våre er et praktisk hjelpemiddel som gir deg en helthetlig oversikt over timer, dager, uker og måneder - Hele skoleåret. 

Se og kjøp hele utvalget her

Oversiktlig

I ukeplanleggerne finner du rikelig med plass til viktige opplysninger, gruppeoversikt, daglige notater, ukentlige gjøremål og møtereferater. Ukeplanleggerne inneholder ulike skjemaer som er tilpasset pedagogens eller skolelederens mange oppgaver.

Årets limited ukeplanlegger

Skill deg ut med årets LIMITED ukeplanlegger.
LIMITED-utgaven trykkes opp i et begrenset opplag, så her må du være rask om du vil sikre deg en.
Innholdet er det samme som i den ordinære ukeplanleggeren. 

Førsteklasselærer 2023–2024

Ukeplanleggeren inneholder mange gøyale aktiviteter og tips til bruk i undervisningen, samt en rekke kopiark i farger. Tipsene og aktivitetene fornyes hvert år.

Her finner du kopiark i nynorskutgave til Førsteklasselærer 2023–2024.

Ukeplanlegger for skoleadministrasjonen

Siste skudd på stammen er en ukeplanlegger for deg som jobber i administrasjonen.

Den er i en hendig A5-størrelse slik at den kan ligge oppslått på arbeidsplassen uten at den er i veien og tar for stor plass. I ukeplanleggeren finner du ulike skjemaer, slik som oversikt over personalet, planleggingsdager, innkjøp og avtaler. Ukesoppslagene har plass til å notere daglige gjøremål, samt en side med plass til å gjøre generelle notater. Bakerst i ukeplanleggeren er det godt med plass til møtenotater. Ukeplanleggeren har plastlomme i på innsiden av omslaget. Omslaget er i solid plastmateriale. Spiralisert rygg.