Ukeplanleggere 2022–2023

– planleggingsverktøyet du ikke kan unnvære, enten du jobber på SFO, barnetrinnet, ungdomstrinnet, videregående, voksenopplæringen eller i skoleledelsen. Våre populære ukeplanleggere er pedagogenes førstevalg! Vi har en for alle!

Kjøp ukeplanlegger

Brukertilpasset
De ulike ukeplanleggerne revideres hvert år slik at de til enhver tid er tilpasset behovet til brukerne. Her finner du ingen unødvendige sider!

Ukeplanleggerne våre er et praktisk hjelpemiddel som gir deg en helthetlig oversikt over timer, dager, uker og måneder. Hele skoleåret!

Se hele utvalget her!

Oversiktlig
I ukeplanleggerne finner du rikelig med plass til viktige opplysninger, gruppeoversikt, daglige notater, ukentlige gjøremål og møtereferater. Ukeplanleggerne inneholder ulike skjemaer som er tilpasset pedagogens eller skolelederens mange oppgaver.

Førsteklasselærer 2022–2023
Ukeplanleggeren inneholder mange gøyale aktiviteter og tips til bruk i undervisningen, samt en rekke kopiark i farger. Tipsene og aktivitetene fornyes hvert år.

Her finner du kopiark i nynorskutgave til Førsteklasselærer 2022–2023.

Ukeplanlegger for skoleadministrasjonen
Siste skudd på stammen er en ukeplanlegger for deg som jobber i administrasjonen.

Den er i en hendig A5-størrelse slik at den kan ligge oppslått på arbeidsplassen uten at den er i veien og tar for stor plass. I ukeplanleggeren finner du ulike skjemaer, slik som oversikt over personalet, planleggingsdager, innkjøp og avtaler. Ukesoppslagene har plass til å notere daglige gjøremål, samt en side med plass til å gjøre generelle notater. Bakerst i ukeplanleggeren er det godt med plass til møtenotater. Ukeplanleggeren har plastlomme i på innsiden av omslaget. Omslaget er i solid plastmateriale. Spiralisert rygg.