FRANSK FOR VIDEREGÅENDE

Autrement dit (2015)

Levende fransk formidlet med nærhet og innlevelse!

Hvorfor kjøpe Autrement dit?

Levende fransk formidlet med nærhet og innlevelse

Autrement dit er et læreverk i fransk III, bestående av lærebok, elevnettsted, inkludert lydstoff, og lærernettsted. Læreverket inneholder et mangfold av varierte oppgaver som dekker de grunnleggende ferdighetene. Læreverket egner seg både for klasseundervisning, nettverksundervisning og for privatister.

Sentrale temaer som tas opp i boka, er: Hva lever franskmenn av? Hvordan er jobbmulighetene for de unge? Hvilke historiske begivenheter har en sentral plass i en franskmanns bevissthet? På hvilken måte er Norge og Frankrike forskjellig og hvorfor? Vinklinger på stoffet er innrettet slik at elevene skal føle nærhet til temaene som tas opp. Det skaper engasjement og motivasjon.

Til alle de tolv kapitlene følger det en rekke digitale oppgaver og audiovisuelle ressurser. Alle tekstene fra læreboka er lydlagt, innlest av profesjonelle skuespillere. Videomaterialet er autentisk. I tillegg byr elevressursen på nyttige lenker og oppgaver i grammatikk og glosetrening. I siste del av læreboka og på nettstedet er det også en egen “minigrammatikk”, spesielt tilpasset nivå III.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Komponenttype
 1. Grunnbok
Filtrer utvalget
Filter
Format:
Målform:
Filtrer utvalget
Filter
Trinn:
() ()
:
Fra kr 1 119
Filtrer utvalget
Filter
 1. Autrement dit
  Lærebok i fransk, nivå 3. Studieforberedende program
  Marion Laulanié Florence Mandelik
  Læreboka er inndelt i 12 kapitler. Tekstene er av ulik lengde og vanskegrad og representerer ulike sjangre; blant annet avis- og nettartikler, intervjuer, blogginnlegg, romanutdrag, noveller og dikt. Velkjente forfattere som Simone de Beauvoir, Guy de Maupassant og Molière er representert sammen med nyere stemmer som Edouard Levé, Christine Angot og Fatou Diome. Bakerst i boka finner du en egen grammatikkdel.
  • Utgivelsesår: 22.05.2015
  • ISBN: 9788203346002
  • Målform: Annet
  • Nivå: Vg3
  • Format: Grunnbok
  • Sider: 320
  • Komponenttype: Grunnbok
  Autrement dit
Oppdaterer... Oppdaterer...