Eventyr for alle

Eventyr for alle
Filtrer utvalget
Komponenttype
 1. Grunnbok
Filtrer utvalget
Filter
Format:
Målform:
Filtrer utvalget
Filter
Trinn:
() ()
:

Kjøp Aschehoug Univers skolelisens og få - 30 % på grunnbøkene Fabel, Matemagisk, Quest og Stages.

Fra kr 599
Filtrer utvalget
Filter
 1. Eventyr for alle er serie på 10 eventyr fra hele verden, gjenfortalt på en engasjerende og lettfattelig måte. Noen har du sikkert hørt før og andre kan være nye for deg. Eventyrene i bokserien representerer kultur i bred forstand og har en tematikk som er fordelaktig å jobbe med - både språklig og innholdsmessig. De representerer et godt utgangspunkt for samtaler omkring moralske dilemmaer og valg, og retter seg mot elever og lærere i begynneropplæringen.

  I lærerveiledningen vil du bli gitt en innføring i hva eventyr er og hvordan man kan bruke eventyr til samtaler som støtter elevenes begrepsutvikling, sosial kompetanse, muntlige deltakelse og kulturell forståelse. Det gis praksiseksempler for hvordan samtaler kan støttes, og hvordan man kan bruke de ulike formatene/versjonene av eventyrene i formelle og uformelle læringssituasjoner.

  Du kan bruke bøkene i kombinasjon med digitale produkter i samme serien:

  Eventyr for alle nettsted inkluderer alle bøkene oversatt og innlest på flere språk, og gir dermed barn med ulike morsmål mulighet til den samme leseopplevelsen.

  AR Eventyr appen gir elevene mulighet til å oppleve eventyr som et 3D-teater, der de kan lytte og lese eventyrene på flere språk. Du kan laste ned appen AR Eventyr i Appstore eller Google Play for å oppleve eventyrene i utvidet virkelighet.

  Eventyr for alle er utviklet med støtte fra UDIR.

  Her kan du laste ned lærerveiledningen til Eventyr for alle.

  • Utgivelsesår: 15.08.2022
  • ISBN: 9788249221714
  • Målform: Bokmål
  • Nivå: Grunnskole 1-4
  • Format: Grunnbok
  • Sider: 24
  • Komponenttype: Grunnbok
  Eventyr for alle
Oppdaterer... Oppdaterer...