NORSK FOR BARNESKOLEN

Fabel 1–7

Gir elevene meningsfulle tekster fra starten!

Hvorfor kjøpe Fabel?

Fabel 1–7 gir elevene

- meningsfulle tekster på tre nivåer for de yngste
- god overgang mellom 4.–5.trinn
- muligheten til å lese for å oppleve, utforske og reflektere
- et mangfoldig og relevant tekstutvalg innenfor mange ulike sjangre

Fabel detektivbyrå
Fabel detektivbyrå introduserer de yngste elevene for lesestrategier på en leken og humoristisk måte.Fem sjarmerende detektiver lærer bort ett lurt triks hver.Det legges opp til å trene på strategiene på et utvalg av de nivådelte tekstene.

Fengslende temaer og aktiviteter
Fabel 1–4 har tekster som fengsler både gutter og jenter. Til tekstene er det korteskriveoppgaver som motiverer elevene til å skrive egne tekster og øver språklig bevissthet. Gjennom sanger, robotoppdrag, lesemaskin og andre spennende aktiviteter, får elevene utforske, leke og oppleve språket.

Helhetlig arbeid og læring
Fabel 5–7 er inndelt i fire hovedtemaer: læringsstrategier, fiksjonstekster, saktekster og språket i bruk (funksjonell grammatikk). Læremiddelet legger til rette for skriveopplæring i tydelige faser med god støtte underveis. Åpne og utforskende oppgaver, modellering og tydelige strategier gjør at alle elever kan arbeide på sitt nivå.

Det har egne kurskapitler i grunnleggende ferdigheter og kritisk lesing. Gjennomgående fokus på lesing, skriving og muntlige ferdigheter åpner for helhetlig og motiverende arbeid med norskfaget. Fleksible kapitler og digitale læringsløp gjør det mulig å velge en alternativ progresjon.

BELMA-gull til Fabel 3
I 2021 vant Fabel 3 gull i BELMA, Best European Learning Materials Awards. Her er noen av juryens kommentarer:
“The language detectives help students to understand complex concepts of reading strategies in a fun and age-appropriate way.”
“The material encourages consciousness about emotions and the use of language, developing not only language skills but promoting empathy and self-awareness.”
“Differentiation is made easy by various levels of texts and exercises.”

30 % rabatt på digitale læremidler og grunnbøker
I Aschehoug Univers Barneskole får du digitalt innhold til alle fag og alle trinn for kun 399 kr per elev. Kjøper du lisens til alle elevene på skolen så senker vi prisen til 249 kr per elev, samtidig som vi tilbyr 30 % rabatt på grunnbøkene til Fabel, Matemagisk og Quest

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Filter
Filtrer utvalget
() ()
:
Fra kr 169
Filtrer utvalget
Filter
 1. Fabel 6 Les
  Arbeidsbok 1, norsk for barnetrinnet
  Emilie Fongen
  Fabel 6 Arbeidsbok 1 LES! gir elevene mulighet til å jobbe mer med stoffet fra grunnboka Fabel 6. Arbeidsboka vektlegger lesing og leseforståelse av ulike typer tekster. De varierte oppgavene egner seg godt for differensiering og selvstendig arbeid, så vel som samarbeid. Oppgavene er strukturert under samme overskrifter som i grunnboka: utforsk, arbeid med, fordyp deg og min læring. Arbeidsboka er utvidet med noen nye tekster i tillegg til de som finnes i grunnboka.
  • Utgivelsesår: 25.11.2021
  • ISBN: 9788203410178
  • Målform: Nynorsk
  • Nivå: Grunnskole 5-7
  • Format: Heftet
  • Sider: 72
  • Komponenttype: Arbeidsbok
  Fabel 6 Les
 2. Fabel 6 Skriv
  Arbeidsbok 2, norsk for barnetrinnet
  Emilie Fongen
  Fabel 6 Arbeidsbok 2 SKRIV! gir elevene mulighet til å jobbe mer med stoffet fra grunnboka Fabel 6. Arbeidsboka vektlegger skriving av ulike typer tekster. De varierte oppgavene egner seg godt for differensiering og selvstendig arbeid, så vel som samarbeid. Oppgavene er strukturert under samme overskrifter som i grunnboka: utforsk, arbeid med, fordyp deg og min læring. Arbeidsboka er utvidet med noen nye tekster i tillegg de som finnes i grunnboka.
  • Utgivelsesår: 29.06.2022
  • ISBN: 9788203339455
  • Målform: Nynorsk
  • Nivå: Grunnskole 5-7
  • Format: Heftet
  • Sider: 72
  • Komponenttype: Arbeidsbok
  Fabel 6 Skriv
Oppdaterer... Oppdaterer...