NORSK FOR UNGDOMSSKOLEN

Fabel 8–10 (2013)

Er et viktig og inspirerende verktøy i norskfaget!

Hvorfor kjøpe Fabel?

Aschehougs norskverk for ungdomstrinnet er et viktig og inspirerende verktøy i norskfaget. Det er lagt stor vekt på ryddig oppbygging og presentasjon av fagstoffet. Arbeid med grunnleggende ferdigheter gjennomsyrer hele læreverket.

Fabel 8–10 utmerker seg ved en alt-i-ett-bok på hvert trinn, slik at elevene unngår å måtte forholde seg til en rekke komponenter. I tillegg byr læreverket på lærernettsted og gratis elevnettsted. Disse fungerer optimalt i samspill med læreboka og tar høyde for elevenes og lærernes ulike behov. Læreverket vil gjøre elevene i stand til å jobbe praktisk og aktivt med innholdet. Metodikken i boka sørger for at lese- og skrivestrategier, arbeid med eksempeltekster og vurdering for læring blir ivaretatt gjennom hele undervisningsløpet.

Fabel 8–10 utvikler elevenes ferdigheter steg for steg gjennom teori som legger opp til naturlig progresjon gjennom de tre årstrinnene. Gjennomgangen av bokmål og nynorsk skjer parallelt og sjangerinnlæringen forholder seg hele tiden til skriveprosesser og -strategier. Det legges i stor grad til rette for lesing og skriving med fokus på innhold, form og formål. Gjennom mange og varierte oppgaver får elevene utviklet egne ferdigheter i alle deler av norskfaget.

Lærebøkene inneholder en fyldig tekstsamling som imøtekommer ulike elevtyper.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Komponenttype
 1. Digitalbok
Filtrer utvalget
Filter
Format:
Filtrer utvalget
Filter
Trinn:
() ()
:
Fra kr 193
Filtrer utvalget
Filter
 1. Fabel 9. Unibok er en digital utgave av læreboka. Boka har innlest læreboktekst og oppgaver til fagstoffet.

  Fabel 9 er utviklet med bakgrunn i samme metodikk som mellomtrinnsverket Zeppelin 5-7. Det legges stor vekt på arbeid med tekster, lese og skrivestrategier, grunnleggende ferdigheter og vurdering for læring. Hver lærebok inneholder både fagstoff og tekstsamling for ett trinn.

  I Fabel 9 er det egne kurskapitler med overskriftene "Klar tale!", "Å lese for å oppleve" og "Kreativ skriving".
  • Utgivelsesår: 01.02.2016
  • ISBN: 9788203401893
  • Målform: Bokmål/Nynorsk
  • Nivå: Grunnskole 8-10
  • Format: Unibok
  • Komponenttype: Digitalbok
  Fabel 9 Unibok
Oppdaterer... Oppdaterer...