NORSK FOR VIDEREGÅENDE

Grip teksten (2013-2015)

Stor oppmerksomhet viet vår tids mangfold av sjangre og sammensatte tekstuttrykk, språk og litteratur i vårt globaliserte samfunn!

Hvorfor kjøpe Grip teksten?

Norskverket Grip teksten dekker læreplanen for Vg1, Vg2 og Vg3 i studieforberedende utdanningsprogram.

Læreverket består av en felles lærebok for bokmål og nynorsk for hvert årstrinn pluss nettsteder for elev og lærer. Ett av særpregene ved Grip teksten er den store oppmerksomheten viet vår tids mangfold av sjangre og sammensatte tekstuttrykk, språk og litteratur i vårt globaliserte samfunn. Det er gjennomgående lagt stor vekt på ferdighetstrening både i framstillinga av lærebokteksten og i oppgavene.

Elevnettstedet er direkte knyttet til lærebokkapitlene og strukturert på en måte som gjør at elevene enkelt finner det de trenger.

Lærernettstedet inneholder Lærerens digitalbok som egner seg til undervisningen i klasserommet. Den er beriket med lærebokteksten innlest, svarforslag til oppgavene i boka og på elevnettstedet, undervisningsforslag og oversiktene fra læreboka i nedlastbare PDF-formater. Lærerens digitalbok har også en rekke verktøy som gjør det mulig å forstørre bilder, tekst og skjemaer, streke under og lage egne notater.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Filter
Filtrer utvalget
Filter
() ()
:
Fra kr 100
Filtrer utvalget
Filter
 1. Tekstbanken
  Aschehoug Univers
  Tekstbanken elevnettsted er en rik og variert samling av alle typer tekster fra de eldste tider til nå. Dette nettstedet supplerer tekstsamlingene i lærebøkene. Mange av tekstene har oppgaver og omtale av forfatteren.

  Tekstbanken har enkel funksjonalitet som gjør det lett å søke på forfatter, periode, sjanger, tittel, tema eller årstall.

  Tekstbanken er inkludert i lærernettstedet og i elevnettstedene som kan kjøpes.
  • Utgivelsesår: 01.11.2009
  • ISBN: 9788203339417
  • Målform: Bokmål/Nynorsk
  • Nivå: Vg1, Vg2, Vg3
  • Format: Digitalt produkt
  • Komponenttype: Digitalt læremiddel
  Tekstbanken
Oppdaterer... Oppdaterer...