NORSK FOR VIDEREGÅENDE

Norsk for påbygging (2015)

Er en sammenslått lærebok og tekstsamling!

Hvorfor kjøpe Norsk for påbygging?

Norsk for påbygging er en sammenslått lærebok og tekstsamling. Lærebokteksten er differensiert på to nivåer. Teksten på nivå én er basisstoffet om emnet i et lettfattelig og tydelig språk. På nivå to blir perspektivet utvidet og elevene får gå mer i dybden eller bredden. Lærestoffet er anskueliggjort gjennom en mengde eksempeltekster. Bildekunst med fyldige bildetekster er en viktig del av fagstoffet.

Til hvert hovedkapittel er det en egen del som heter "På vei mot eksamen". Her vil ulike oppgaver forberede elevene på eksamen.
Læreboka er en fellesutgave med tekster både på bokmål og nynorsk.

Forfattergruppa bak læreverket har lang erfaring med elever som tar påbygging. Med Norsk for påbygging har de fått anledning til å skreddersy lærestoff og oppgaver til dette kurset.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Komponenttype
 1. Digitalbok
Filtrer utvalget
Filter
Format:
Filtrer utvalget
Filter
Trinn:
() ()
:
Fra kr 309
Filtrer utvalget
Filter
 1. Norsk for påbygging Unibok er en digital utgave av læreboka. Den har innlest læreboktekst og oppgaver til fagstoffet.

  Norsk for påbygging er en sammenslått lærebok og tekstsamling. Lærebokteksten er differensiert på to nivåer. Teksten på nivå én er basisstoffet om emnet i et lettfattelig og tydelig språk. På nivå to blir perspektivet utvidet og elevene får gå mer i dybden eller bredden. Hele veien er lærestoffet anskueliggjort med tekstutdrag og kommentarer. Til hvert hovedkapittel er det en egen del som heter "På vei mot eksamen". Her vil ulike oppgaver forberede elevene på eksamen.

  Læreboka er en fellesutgave med tekster både på bokmål og nynorsk.
  • Utgivelsesår: 01.07.2016
  • ISBN: 9788203401947
  • Målform: Bokmål/Nynorsk
  • Nivå: Vg3
  • Format: Unibok
  • Komponenttype: Digitalbok
  Norsk for påbygging Vg3 Unibok
Oppdaterer... Oppdaterer...