Planleggingsverktøy for barnehagen

Planleggingsverktøy for barnehagen

Du har en hektisk hverdag! Mange oppgaver, høyt tempo, mange mennesker, store og små, og mye informasjon!  Mange tråder å holde i rett og slett. Det ordner seg nok!

God planlegging er viktig, og i år kan vi stolt presentere tre planleggingsverktøy, alle utviklet i nært samarbeid med dere der ute. For første gang har vi laget en egen ukeplanlegger for barnehagelæreren, samt en ukeplanlegger for avdelingen som også inneholder gode tips til ukentlige aktiviteter, og kopioriginaler. Alle fargerikt illustrert. Vi håper du finner din planlegger, et verktøy som vil være til hjelp og passer deg, ditt behov og din hverdag.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Komponenttype
Filtrer utvalget
Filter
Filtrer utvalget
Filter
() ()
:
Fra kr 231
Filtrer utvalget
Filter
 1. Ukeplanlegger for barnehagelæreren
  Med god hjelp fra erfarne barnehagefolk har vi laget en ukeplanlegger for deg, du som er barnehagelærer og skal holde orden på mye som planlegging, dokumentasjon, vurdering og utvikling av det pedagogiske arbeidet. Ukeplanleggeren har god plass til viktige opplysninger, råd og utvalg, daglige notater, ukentlige gjøremål og inneholder nyttige skjemaer tilpasset barnehagelærerens mange oppgaver.

  Ukeplanlegger for barnehagelæreren er i A4 format, har et solid omslag og spiralisert rygg.
  • Utgivelsesår: 15.03.2022
  • ISBN: 9788249222247
  • Målform: Bokmål/Nynorsk
  • Nivå: Barnehage
  • Format: Innbundet
  • Sider: 144
  Ukeplanlegger for barnehagelæreren 2022-2023
Oppdaterer... Oppdaterer...