KROPPSØVING FOR VIDEREGÅENDE

Spinn (2012)

 

Hvorfor kjøpe Spinn?

Spinn består av lærebok som dekker de tre årstrinnene, elevnettsteder og lærernettsted. Læreverket er utviklet i dialog med lærere og inneholder teori, oppgaver og aktiviteter. Boka har et hendig format og fagstoffet er presentert på en innbydende måte som gjør det lett for elevene å orientere seg.

Elevnettstedet er et supplement til læreboka, men kan også brukes uavhengig av læreverk. Her finner elevene blant annet repetisjonsløp som forsterker innlæringen av sentralt fagstoff, instruksjonsvideoer, opplegg for egentrening, og tilgang til Spinn spilleliste på YouTube. I tillegg inneholder nettstedet en treningsplanlegger og ekstra oppgaver for elever som vil øve mer på fagstoffet.

Lærernettstedet inneholder praktiske råd og tips til undervisningen, fargerike plansjer til bruk ved gjennomgang av sentralt fagstoff, tips til relevante lenker og en egen inngang til stoff som omhandler vurdering i kroppsøvingsfaget. På lærernettstedet finner du også Lærerens digitalbok som er en digital versjon av tekstboka. Denne egner seg ypperlig til gjennomgang av fagstoffet i klassen.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Filtrer utvalget
Filter
Filtrer utvalget
Filter
() ()
:
Fra kr 589
Filtrer utvalget
Filter
 1. Spinn 2012
  Kroppsøving for den vidaregåande skolen
  Carl-Henrik Bergsjø Ingvild Kvikstad
  Læreboka inneholder teori, oppgaver og aktiviteter. Det hendige formatet er beholdt, og fagstoffet presenteres på en innbydende måte som gjør det lett for eleven å orientere seg i lærebokstoffet. Det er også foretatt innholdsmessige endringer i læreboka i god dialog med brukere av læreverket.
  • Utgivelsesår: 24.09.2012
  • ISBN: 9788203343131
  • Målform: Nynorsk
  • Nivå: Vg1, Vg2, Vg3
  • Format: Grunnbok
  • Sider: 256
  • Komponenttype: Grunnbok
  Spinn 2012
Oppdaterer... Oppdaterer...