TYSK FOR VIDEREGÅENDE

Språkbøker

 

Hvorfor kjøpe Språkbøker?

Fra enklere til avansert

Håvard Reitens Tysk grammatikk foreligger i ny og oppdatert utgave av 2015. Grammatikken er et praktisk og uunnværlig verktøy for alle som ønsker å bli gode i tysk språk. Lærere som underviser i tysk på ungdomstrinnet og i den videregående skolen og studenter som tar tysk på universitet- og høyskolenivå, vil ha stor glede av grammatikken som oppslagsbok. Med øvingshefte.

Alles im Griff har et rikholdig utvalg av språkøvelser i tysk nivå 1. Hvert kapittel inneholder skriftlige og muntlige oppgaver elevene kan jobbe med på skolen og i klasserommet. Med fasit.

Lingua arbeidsgrammatikk i tysk behandler sentrale emner innenfor tysk språklære, tilpasset elever i den videregående skolen, studenter og voksne. Fasit til Lingua arbeidsgrammatikk i tysk fås tilsendt ved henvendelse til forlaget.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Filtrer utvalget
Filter
Format:
Målform:
Filtrer utvalget
Filter
Fra kr 485
Filtrer utvalget
Filter
 1. Tysk grammatikk. Øvingshefte
  Øvingshefte i tysk grammatikk for skole og universitet
  Håvard Reiten
  Øvingsheftet har oppgaver og øvinger av ulikt omfang og ulik vanskelighetsgrad til kapitlene i Reitens Tysk grammatikk. Det er lagt vekt på å gjøre øvingene så varierte som mulig, med utfyllingsoppgaver, transformasjonsøvinger, oversettelser, og oppgaver av mer teoretisk art. Ettersom det i oversettelsesoppgavene ikke er oppgitt tyske ord, vil en norsk-tysk ordbok være et nyttig hjelpemiddel ved siden av grammatikken. Løsninger til oppgavene finnes bak i heftet. Alternative løsninger til oversettelsene er angitt i begrenset grad.
  • Utgivelsesår: 28.09.2015
  • ISBN: 9788203401077
  • Målform: Annet
  • Nivå: 00
  • Format: Heftet
  • Sider: 120
  • Komponenttype: Arbeidsbok
  Tysk grammatikk. Øvingshefte
Oppdaterer... Oppdaterer...