TYSK FOR VIDEREGÅENDE

Språkbøker

 

Hvorfor kjøpe Språkbøker?

Fra enklere til avansert

Håvard Reitens Tysk grammatikk foreligger i ny og oppdatert utgave av 2015. Grammatikken er et praktisk og uunnværlig verktøy for alle som ønsker å bli gode i tysk språk. Lærere som underviser i tysk på ungdomstrinnet og i den videregående skolen og studenter som tar tysk på universitet- og høyskolenivå, vil ha stor glede av grammatikken som oppslagsbok. Med øvingshefte.

Alles im Griff har et rikholdig utvalg av språkøvelser i tysk nivå 1. Hvert kapittel inneholder skriftlige og muntlige oppgaver elevene kan jobbe med på skolen og i klasserommet. Med fasit.

Lingua arbeidsgrammatikk i tysk behandler sentrale emner innenfor tysk språklære, tilpasset elever i den videregående skolen, studenter og voksne. Fasit til Lingua arbeidsgrammatikk i tysk fås tilsendt ved henvendelse til forlaget.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Filtrer utvalget
Filter
Format:
Målform:
Filtrer utvalget
Filter
() ()
:
Fra kr 965
Filtrer utvalget
Filter
 1. Tysk grammatikk. Lærebok
  Lærebok i grammatikk for skole og universitet
  Håvard Reiten
  Nye grammatikktermer er introdusert i 4.-utgaven, den språklige framstillingen er modernisert, og noen av eksemplene er byttet ut. Bak i boka finner du forklaring av en del grammatiske ord og uttrykk og et ord- og saksregister med sidehenvisninger. Delikat layout i fire farger gjør grammatikken innbydende og lett å orientere seg i.

  Håvard Reitens Tysk grammatikk er den grundigste grammatikken av sitt slag utgitt i Norge.

  Øvinger i tysk grammatikk foreligger i ny utgave høsten 2015.
  • Utgivelsesår: 13.05.2015
  • ISBN: 9788203349768
  • Målform: Bokmål
  • Nivå: Vg2, Vg3
  • Format: Grunnbok
  • Sider: 368
  • Komponenttype: Grunnbok
  Tysk grammatikk. Lærebok
Oppdaterer... Oppdaterer...