ENGELSK FOR UNGDOMSSKOLEN

Stages 8–10 (2013)

En kilde til fornying og inspirasjon. Motiverer elevene og gjør læreren god!

Hvorfor kjøpe Stages?

En kilde til fornying og inspirasjon
Motiverer elevene og gjør læreren god

Stages 8–10 er et moderne og komplett engelskverk for ungdomstrinnet som motiverer og begeistrer elevene og gjør planleggingen av undervisningen enklere. Tekstene i læreboka har viktige og meningsfulle temaer som inspirerer til samtale og videre arbeid. De er av ulik lengde og vanskegrad og representerer flere ulike sjangrer. Et mangfold av oppgaver dekker de grunnleggende ferdighetene i revidert læreplan av 2013. Stor variasjon i oppgaver er vektlagt slik at elevene får møte ulike arbeidsmetoder og får brukt flere sider av seg selv. I dette ligger det også muligheter for differensiering.

I tillegg til lærebøkene består verket av forenklede utgaver, lærer-cd, lærerveiledning og et mangfold av nettressurser. Elevnettstedet med supplerende oppgaver, er gratis. Elever som ønsker ekstra lydstøtte kan abonnere på lydbøker. Lærernettstedet tilbyr digital utgave av læreboka med tilgang til lydstoff, videoer, supplerende oppgaver, nyttige lenker med mer, og en egen ressursbank med praktiske undervisningstips, årsplanforslag, kapittelprøver og løsningsforslag.

Læreboka tilbys også som digitalbok.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Filtrer utvalget
Filtrer utvalget
Filter
Trinn:
() ()
:
Fra kr 249
Filtrer utvalget
Filter
 1. Uniboka er en digital utgave av Stages 9 lærebok som er beriket med tilleggsressurser som innlest lyd, flilmklipp, begreper og interaktive oppgaver. Sidevisningene tilpasser seg de fleste formater (f.eks. PC, Mac og nettbrett), det gir brukeren ulike måter å vise teksten på skjermen.

  Uniboka er et digitalt alternativ til brettboka. Den kjøpes som årslisens på Lokus.no.
  • Utgivelsesår: 01.07.2016
  • ISBN: 9788203401961
  • Målform: Bokmål/Nynorsk
  • Nivå: Grunnskole 8-10
  • Format: Unibok
  • Komponenttype: Digitalbok
  Stages 9 Unibok
Oppdaterer... Oppdaterer...