ENGELSK FOR UNGDOMSSKOLEN

Stages 8–10 (2013)

En kilde til fornying og inspirasjon. Motiverer elevene og gjør læreren god!

Hvorfor kjøpe Stages?

En kilde til fornying og inspirasjon
Motiverer elevene og gjør læreren god

Stages 8–10 er et moderne og komplett engelskverk for ungdomstrinnet som motiverer og begeistrer elevene og gjør planleggingen av undervisningen enklere. Tekstene i læreboka har viktige og meningsfulle temaer som inspirerer til samtale og videre arbeid. De er av ulik lengde og vanskegrad og representerer flere ulike sjangrer. Et mangfold av oppgaver dekker de grunnleggende ferdighetene i revidert læreplan av 2013. Stor variasjon i oppgaver er vektlagt slik at elevene får møte ulike arbeidsmetoder og får brukt flere sider av seg selv. I dette ligger det også muligheter for differensiering.

I tillegg til lærebøkene består verket av forenklede utgaver, lærer-cd, lærerveiledning og et mangfold av nettressurser. Elevnettstedet med supplerende oppgaver, er gratis. Elever som ønsker ekstra lydstøtte kan abonnere på lydbøker. Lærernettstedet tilbyr digital utgave av læreboka med tilgang til lydstoff, videoer, supplerende oppgaver, nyttige lenker med mer, og en egen ressursbank med praktiske undervisningstips, årsplanforslag, kapittelprøver og løsningsforslag.

Læreboka tilbys også som digitalbok.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...
Filtrer utvalget
Filtrer utvalget
Filter
Filtrer utvalget
Filter
() ()
:

Kjøp Aschehoug Univers skolelisens og få - 30 % på grunnbøkene Fabel, Matemagisk, Quest og Stages.

Fra kr 805
Filtrer utvalget
Filter
 1. Læreboka er inndelt i seks kapitler og en referansedel (Reference Section). De gode grepene fra 8.- og 9. trinnssboka er beholdt. Det er imidlertid nytt at de fem første kapitlene avsluttes med skriveoppgaver som forbereder elevene til skriftlig eksamen. Sjette kapittel fokuserer avslutningsvis på muntlig eksamen.

  Også her har alle tekstene forslag til førlesingsoppgave (Starting Point). De aktiverer elevens forkunnskaper, forståelse av et tema eller antakelse om hva teksten vil handle om. En del tekster har stoppunkter underveis til ettertanke eller videre refleksjon. Lesestopp (Checkpoints) finnes til noen av de lengre tekstene.

  Mye av oppgavestoffet i læreboka er laget med tanke på tekstforståelse og tekstbearbeiding, og spennet i oppgavetyper trigger elevenes ulike læringsstiler.

  Reference Section bakerst i boka inneholder bl.a. utvidet antall teksteksempler til bruk som forberedelse til eksamen og nyttige eksamenstips.
  • Utgivelsesår: 22.05.2015
  • ISBN: 9788203347863
  • Målform: Nynorsk
  • Nivå: Grunnskole 8-10
  • Format: Grunnbok
  • Sider: 320
  • Komponenttype: Grunnbok
  Stages 10. Textbook
Oppdaterer... Oppdaterer...