Aschehoug Univers barneskole

Kjøp Aschehoug univers til alle elever på
ungdomsskolen og få 30 % rabatt på grunnbøker
i norsk, matematikk og engelsk!

Kjøp Aschehoug univers til alle elever på ungdomsskolen og få 30 % rabatt på grunnbøker i norsk, matematikk og engelsk!

KAMPANJE

Vi har kuttet prisene på en rekke av våre mest populære digitale læremidler ut året. Nå får du kjøpt totaltilgang på hele Aschehoug univers til ungdomsskolen til kun 199,- pr. elev. Kjøp tilgang til din skole nå! Vi har også kuttet prisene på alle Unibøker til ungdomstrinnet med hele 30%. Vær rask tilbudene gjelder kun ut året.

Psst: Vi har også halv pris på alle ukeplanleggere for lærere.

Læremidler for ungdomsskolen

Velkommen til en verden av julemagi på Aschehoug univers.

Utforsk alt fra eventyrlige julefortellinger og fristende bakeoppskrifter til festlige desember-aktiviteter og sanger som bringer juleglede – på ulike språk!

Var livredd for å gå på skolen

–Boka di burde vært pensum for alle lærere, sier Andreas Stien-Leenderts før han går i studio med Jon-Are Masternes .

Farfars dagbok: levende historieundervisning

Brev, avisutklipp og en ekte dagbok gir elevene innblikk i hverdagslivet til et vanlig menneske i Norge på 1900-tallet, sier forfatter og lærer Marianne Nielsen

Hvordan kan man undervise om 22. juli på ungdomstrinnet?

Man skal tilrettelegge for en diskusjon om 22. juli i lys av historiske, samtidige, nasjonale og globale fenomener og hendelser...

Del 2: Make Mathematics Fun Again

Presentasjon av oppgaven

Del 3: Make Mathematics Fun Again

Den matematiske diskusjonen

Hva er Aschehoug univers for ungdomsskolen? 

- Et innholdsrikt digitalt læremiddel som gir lærerne fleksibilitet til å eie og variere undervisningen, sier produkteier for 8.-10. i Aschehoug, Kari Kleivdal.

Oppdrag klima

Under feiringen av vårt 150-årsjubileum kastet vi oss ut i diskusjoner om klima og bærekraft i skolen og samfunnet. 

Heidi Arctander og cCHANGE har vært en av inspirasjonskildene til undervisningsopplegget "Oppdrag klima" i Aschehoug Univers. Sammen med elever fra Nordseter ungdomsskole løser hun oppgaver fra undervisningsopplegget.

Forfatterne Ada Martini Strøm, Gaute Eiterjord og Petter Gulli snakker blant annet om matlaging, politikk og teknologi. Og vi får tips til hvordan vi kan leve mer bærekraftig.

Våg å ta opp vanskelige temaer i klasserommet

Hvorfor er ytringsfrihet så viktig? Har alle mennesker lik mulighet til å si hva de mener? Aschehoug blir 150 år og gir alle landets skoler gratis tilgang til et viktig undervisningsopplegg om ytringsfrihet. Logg inn med Feide på Aunivers.no og bruk opplegget i klasserommet ditt – du finner tilpassede opplegg for 1.–4. trinn, 5.–7. trinn, 8.–10. trinn og videregående skole.

Tverrfaglig opplegg om ytringsfrihet!

Snakke matte med Asbjørn og Andreas!

Hvordan skaper vi et klasserom hvor elevene får utforske, snakke matte med hverandre og oppdage matematiske sammenhenger? Podkasten tar for seg matematikk fra 5.–10. trinn, men det har sneket seg inn noen episoder om utforskende undervisning og hvordan foresatte kan hjelpe til med matematikk hjemme.

Lytt til Snakke matte på Spotify