Informasjonsteknologi 1–2 Digital

 

• redigerbare kodeeksempler 

• utforskende oppgaver

• dagsaktuelle problemstillinger

Kjøp Informasjonsteknologi

Illustrasjon: Lars Fiske

Oversikt og sammenheng
Læremiddelet Informasjonsteknologi 1–2 Digital er en heldigital løsning som erstatter både lærebøker, elevnettsteder og lærernettsteder. Læremiddelet er skrevet til fagfornyelsens læreplan for programfaget informasjonsteknologi.

Heldekkende, rikt innhold
Fagstoffet dekker alle kompetansemål i læreplanen. Framstillingen brytes opp med redigerbare kodeeksempler, der elevene kan skrive om kodene rett i nettleseren og se resultatet av egne endringer. Utforskende oppgaver legger til rette for engasjerende undervisning. Læremiddelet inneholder også interaktive «Test deg selv»-oppgaver og dagsaktuelle problemstillinger. Elevene vil også finne fullstendige løsninger til oppgavene i lærestoffet og tilleggsressurser som nedlastbare referanseark og lenker til forskjellige gode ressurser.

Eget innhold til læreren
Læreren har tilgang til eget innhold, for eksempel årsplan, kapittelprøver, terminprøver og ressurser til muntlig eksamen.

Aschehoug Univers
Supplerende digitalt innhold til fagfornyelsen – samlet på ett sted!

Aschehoug Univers inneholder velskrevne artikler, utforskende oppgaver, engasjerende filmer, planleggingsverktøy, rapporter og mye mer. Her kan elevene gå i dybden, trene og utvide forståelsen sin. Som lærer får du gjennomarbeidet og godt innhold, tilrettelagt og strukturert for en aktiviserende undervisning. Vi fyller kontinuerlig på med innhold og funksjonalitet.

Kjøp Aschehoug univers

Opptak av webinarer i informasjonsteknologi

Se våre webinaropptak for inspirasjon og tips til undervisningen


Webinar for 11.–13. trinn, 11. november 2021

Rett på realfag: Webinar for naturfag, kjemi og informasjonsteknologi
Vår redaksjonsleder for realfag, Dag-Erik Møller, intervjuer Cathrine Wahlstrøm Tellefsen, Alexander Sandtorv og Lars Nersveen om utfordringer de møter i fagene sine, og hvordan man fremover kan jobbe utforskende og fremtidsrettet med realfag.


Webinar for 11.–13. trinn

Vil du lære mer om vårt heldigitale læremiddel i Informasjonsteknologi 1–2?
Til fagfornyelsen har vi laget et helt nytt læremiddel til informasjonsteknologifaget. Læremiddelet er heldigitalt og oppdateres fortløpende – slik at du finner alt du trenger på Aschehoug Univers.
Forfatter av Informasjonsteknologi 1–2, Lars Nersveen, viser frem læremiddelet i denne presentasjonen.