For barneskole

Aschehoug Univers – alle fag og alle trinn

Aschehoug Univers inviterer alle landets lærere inn for å utforske, planlegge og spre nysgjerrighet. Her finner du digitale læremidler tilpasset fagfornyelsen.

For ungdomsskole

Et fiks ferdig opplegg til seksualundervisningen!

Trenger du hjelp med seksualundervisningen? Legene og forfatterne av Jenteboka og Gutteboka svarer på spørsmål de har fått tilsendt fra elever om kropp og pubertet i disse to filmene. Se dem med elevene dine!

Aschehoug Univers – alle fag og alle trinn

For VGS

Pandemien som endret skolehverdagen

Hva skjedde med elevene som ble sendt hjem på kort varsel og bedt om å holde seg der på ubestemt tid? I denne saken forteller tre elever om opplevelsene sine.

Historie for livet

Hva er nytt i den nye læreplanen for historiefaget? Lærebokforfatter Steingrímur Njálsson viser vei.

Et skolebesøk litt utenom det vanlige

Aschehoug Undervisning ble med lektor Sturla og elevene på linjen for bratt friluftsliv på tur i Norges tindehovedstad!

Bruk AR Aschehoug sammen med iPRAKSIS Vg1!

Bruk AR i undervisningen og gi elevene mulighet til å lære på en mer intuitiv, engasjerende og visuell måte. Appen AR Aschehoug er tilgjengelig nå!

For Norsk som andrespråk

Aktivt klasserom

Aktivt klasserom er filmer som viser en aktiviserende undervisning.

God i norsk med God i norsk

"Det er ikke vanskelig, men du må jobbe litt hardt for å bli god i norsk." Norhan kom fra Syria i 2016 og er mor til tre barn. Hun begynte på norskkurs for ett år og tre måneder siden.

God i norsk på alle nivåer

God i norsk er nå et helhetlig læremiddel fra A1 til B2-nivå. Det skal ikke være nødvendig å bruke andre læremidler for å komme i mål. Alt innhold som trengs til undervisningen finnes i God i norsk.

Nye periodeplaner til God i norsk

Er du i gang med planleggingen? Nedenfor finner du helt nye periodeplaner for God i norsk 1, God i norsk 2 og God i norsk 3.