Kjøp Aschehoug univers til alle elever på barneskolen og få 30 % rabatt på grunnbøker i norsk, matematikk og engelsk!

Aschehoug Univers barneskole

Kjøp Aschehoug univers til alle elever på barneskolen og få 30 % rabatt på grunnbøker i norsk, matematikk og engelsk!

Læremidler for barneskolen

Våg å ta opp vanskelige temaer i klasserommet

Hvorfor er ytringsfrihet så viktig? Har alle mennesker lik mulighet til å si hva de mener? Aschehoug blir 150 år og gir alle landets skoler gratis tilgang til et viktig undervisningsopplegg om ytringsfrihet. Logg inn med Feide på Aunivers.no og bruk opplegget i klasserommet ditt – du finner tilpassede opplegg for 1.–4. trinn, 5.–7. trinn, 8.–10. trinn og videregående skole.

Tverrfaglig opplegg om ytringsfrihet!

Snakke matte med Asbjørn og Andreas!

Hvordan skaper vi et klasserom hvor elevene får utforske, snakke matte med hverandre og oppdage matematiske sammenhenger? Podkasten tar for seg matematikk fra 5.–10. trinn, men det har sneket seg inn noen episoder om utforskende undervisning og hvordan foresatte kan hjelpe til med matematikk hjemme.

Lytt til Snakke matte på Spotify

Bli med og utforsk!

Podkasten Utforsk er for alle som er interesserte i skole. Programleder Andreas er en engasjert og nysgjerrig lærer som inviterer gjester til å utforske temaer knyttet til skolen. Han er innom temaer som dysleksi, hvordan engasjere gutter i lesing, mobbing, skolevegring og mye mer. Vi håper hver episode gjør deg litt klokere.

Lytt til Utforsk på Spotify

Gull til Fabel 3!

Fabel 3 har blitt tildelt BELMA-gull! Aschehoug Undervisning gratulerer forfattere, redaktører og alle involverte!

Aschehoug Univers – alle fag og alle trinn

Aschehoug Univers inviterer alle landets lærere inn for å utforske, planlegge og spre nysgjerrighet. Her finner du digitale læremidler tilpasset fagfornyelsen.

Digitale vurderingseksemplar for våre kommende lærebøker

Fra skolestart 2022 vil Aschehoug ha lærebøker på alle trinn til alle fag. Her får du en oversikt over hvilke bøker vi utgir dette året samt lenke til digitale vurderingseksemplar.

Slik bruker du 1. utgave av Quest med nytt digitalt innhold

Bruker du 1. utgave av Quest og er vant til å bruke tavle og elevnettsted fra Lokus? Her får tips til hvordan du kan bruke digitalt innhold på Aschehoug Univers